Meer resultaten voor therapie opleiding

therapie opleiding
Cursus Chakra Therapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Home / Opleiding / Cursus Chakra Therapie. Klik hier om naar de vernieuwde opleiding Chakra en Aurahealing te gaan! Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk! Oude Brusselseweg 125. 2017 Schoonheidsschool Centrum Voor Avondonderwijs vzw all rechten voorbehouden Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen info@centrumvooravondonderwijs.be ondernemingnummer 892.908.160 erkenningsnummer DV.O200500 telefoon: 03/292.33.33 Disclaimer FAQ.
opleiding personal trainer
Onderwijskiezer.
De opleiding is opgebouwd volgens recente onderwijsconcepten en wordt ondersteund door creatief therapeuten uit het werkveld. Overzicht van de opleidingsonderdelen.: Kunsttheorie binnen de creatieve therapie. Psychotherapeutische begeleiding binnen de creatieve therapie. Beroepspraktijk / stage. Creatieve therapie Bachelor-na-bachelor. De opleiding streeft een dubbele doelstelling na.
minilening 1000 euro
Alle cursussen, bijscholing en opleiding ivm therapie en coaching op een rij.
Vind een therapie opleiding. Vind een training. Vind een vakantie. Vind een voordracht. Vind een vorming. Vind een workshop. Klik door en bekijk onze opleidingen en workshops!" Workshops, bijscholingen, consultancy en in-company trainingen vanuit de Gestaltvisie. voor professionele én persoonlijke ontwikkeling.
kanaftchian.com
Jaaropleiding Narratieve Therapie.
Empowerment: Tweedaagse opleiding in enkele gesprekstechnieken uit de narratieve therapie deze workshop wordt 3 x per jaar gegeven: in 2017 nog enkel op 14-15 september. Re-membering: identiteit verruimen, verankeren en stappen zetten 13 oktober 2017. Therapeutisch werken met documenten 24 november 2017.
psychotherapie amsterdam
Opleiding Zorgverlener met therapiehond SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Hoe kan je een hond als co-therapeut inschakelen in de therapie waarmee je al ervaring hebt en je competenties verbreden? In deze opleiding leer je een hond te selecteren die geschikt is voor de therapie waarmee je nu al werkt of voor ogen hebt.
oplossingsgericht coachen
4 jarige Opleiding Relatie en Gezinstherapie: Rapunzel.
Ik hoor beelden, metaforen en creatieve oefeningen waarmee ik in het werkveld onmiddellijk aan de slag kan. De kracht van de opleiding vind ik de diversiteit en de persoonlijke vorming. Verschillende stromingen uit de systeem therapie komen aan bod, waardoor je de kans krijgt om deze op een eigen manier te integreren in een professioneel kader.
creatieve opleidingen hbo
Op zoek naar een fijne therapie-opleiding Psychopraat.
Ikzelf ben in september begonnen aan de postgraduaatopleiding Cliëntgerichte therapie; een stroming die ik niet direct terugvond in jouw reflectie, maar nochtans is deze zeer boeiend en toepasbaar. In het eerste jaar hebben we nagenoeg wekelijks een dag opleiding best wel zwaar dus; de komende jaren daalt deze frequentie.
manueel therapeut almere
IPRR vzw in samenwerking met Thomas More.
in samenwerking met Thomas More. Centrum voor opleiding en praktijk in de psychotherapie. Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is. Welkom bij het I.P.R.R, Instituut voor Psychotherapeutische Relatie en Reflectie. biedt een vierjarige opleiding relatie en gezinstherapie aan.
manuele therapie
Opleidingen Relaxatie therapieRelaxatie therapie.
De maatschappij zal moeten toelaten dat er sustainable shrinking nodig is en manieren vinden om dit in te bouwen in onze levenswijze. Deze opleiding relaxatie therapie is in de eerste plaats gericht naar kinesisten en mensen uit de zorg en welnesssector.
opleiding personal trainer

Opleiding experiëntiëel-integratief psychotherapeut voor kinderen, jongeren en hun gezin. Focus on emotions vzw Klik hier voor meer informatie. Focus on emotions vzw Klik hier voor meer informatie. Opleiding Emotion Focused Therapie. Focus on emotions vzw Klik hier voor meer informatie.
Onderwijskiezer.
Voor een aantal beroepen kan een specifieke opleiding wettelijk vereist zijn. Academisch gerichte bacheloropleidingen hebben als doel voor te bereiden op een master en dus niet rechtstreeks op dit beroep. Ze worden hier vermeld om het instapniveau van de opleiding aan te geven.

Contacteer ons