Meer resultaten voor kngf fysiotherapie

kngf fysiotherapie
KNGF beroepsvereniging voor fysiotherapeuten.
KONINKLIJK NEDERLANDS GENOOTSCHAP VOOR FYSIOTHERAPIE. Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF is de beroepsvereniging van fysiotherapeuten. Al sinds 1889 behartigt het KNGF voor aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied. Het lidmaatschap van het KNGF is niet verplicht.
https://www.ipower.eu/nl/default/2007721/Marketing/Social%20Media.aspx
Richtlijnen.
Klik op een richtlijnnaam om alle beschikbare gegevens over deze richtlijn te raadplegen. Zodra u de keuze voor een richtlijn heeft gemaakt, kunt u snel door de richtlijn navigeren door in de linkerkolom op de verschillende onderwerpen te klikken. Onder andere in samenwerking met Zuyd Hogeschool in Heerlen heeft het KNGF een database opgericht waarin alle klinimetrie vragenlijsten/meetinstrumenten staat beschreven.
EPC
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Fysio Alphen.
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Al sinds 1889 behartigt het KNGF voor ruim 22.000 aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut.
fysiotherapie
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Zorgen.nl.
Het KNGF heeft 19.000 leden, bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert het Centraal Kwaliteitsregister CKR. Het KNGF behartigt belangen, borgt kwaliteit, bevordert deskundigheid en biedt service aan zijn leden. Binnen het KNGF zijn een aantal beroepsinhoudelijke verenigingen actief die zich richten op een specifiek beroepsterrein binnen de fysiotherapie.
houten poorten
kngf.nl.
De Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg Wkkgz. Wat doet het KNGF voor intramurale fysiotherapie? Waarde van Kennis. Van onderzoek naar praktijk. Voldoet uw organisatie aan de de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG? Deze poll werkt alleen als uw browser cookies ondersteunt.
Landelijke Database Fysiotherapie.
KNGF Plusprogramma Dashboard. Praktijken die deelnemen aan het KNGF Plusprogramma dienen aangesloten te zijn op de Landelijke Database Fysiotherapie. Dataverzameling is een onderdeel van het KNGF Plusprogramma. Praktijken kunnen de data monitoren via de KNGF-ZKA rapportage van de Landelijke Database Fysiotherapie.
Home.
online aanmelden voor een KNGF-scholing, een lidmaatschap of het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Kies Inloggen om uw gegevens te bekijken. Hebt u nog geen account en wachtwoord voor MijnKNGF? Kies dan Registreer en maak uw account aan. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor het KNGF lidmaatschap, een lidmaatschap van een beroepsinhoudelijke vereniging of het CKR. Met vragen kunt u terecht bij een medewerker van de afdeling Ledenadministratie van het KNGF.

Contacteer ons