Resultaten voor kngf fysiotherapie

kngf fysiotherapie
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Fysio Alphen.
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Al sinds 1889 behartigt het KNGF voor ruim 22.000 aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut.
neutraliseren mazouttank
Home.
online aanmelden voor een KNGF-scholing, een lidmaatschap of het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Kies Inloggen om uw gegevens te bekijken. Hebt u nog geen account en wachtwoord voor MijnKNGF? Kies dan Registreer en maak uw account aan. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor het KNGF lidmaatschap, een lidmaatschap van een beroepsinhoudelijke vereniging of het CKR. Met vragen kunt u terecht bij een medewerker van de afdeling Ledenadministratie van het KNGF.
dakwerker mechelen
KNGF-scholing.
In het streven naar kwalitatief hoogwaardige en uniforme fysiotherapie voor patiƫnten met nekpijn is. Professional in the Lead fysiotherapie bij heup en kniearthrose. De herziene KNGF-richtlijn Artrose Heup-Knie van het KNGF 2018 is een leidraad voor het fysiotherapeutisch. De NVZF bestaat dit jaar 10 jaar!
krediet
Richtlijnen.
Klik op een richtlijnnaam om alle beschikbare gegevens over deze richtlijn te raadplegen. Zodra u de keuze voor een richtlijn heeft gemaakt, kunt u snel door de richtlijn navigeren door in de linkerkolom op de verschillende onderwerpen te klikken. Onder andere in samenwerking met Zuyd Hogeschool in Heerlen heeft het KNGF een database opgericht waarin alle klinimetrie vragenlijsten/meetinstrumenten staat beschreven.
cinema vendome
kngf.nl.
Fysiotherapeut bij fysiotherapie de Rooy. Multiprofessioneel opleiden: dan leer je dat elkaar nodig hebt. Ria Nijhuis-van der Sanden. Hoogleraar paramedische wetenschappen. Vertrouwen in beweging. Richting geven aan fysiotherapie. De Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg Wkkgz. Wat doet het KNGF voor intramurale fysiotherapie?
KNGF Fysiotherapie YouTube.
KNGF voorzitter Eke Zijlstra opent het BSL congres Online Fysiotherapie Duration: 3 minutes, 23 seconds. 5 years ago. Congres Online fysiotherapie donderdag 27 september 2012. Gerenommeerde sprekers hebben antwoord gegeven op de vraag welke toegevoegde waarde online toepassingen bieden voor de patiƫntenzorg.
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Zorgen.nl.
Het KNGF heeft 19.000 leden, bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert het Centraal Kwaliteitsregister CKR. Het KNGF behartigt belangen, borgt kwaliteit, bevordert deskundigheid en biedt service aan zijn leden. Binnen het KNGF zijn een aantal beroepsinhoudelijke verenigingen actief die zich richten op een specifiek beroepsterrein binnen de fysiotherapie.

Contacteer ons