Resultaten voor biofotonen therapie

biofotonen therapie
Biofotonen Therapie Praktijk Apeldoorn.
Paul van der Sterren. De cellen van ons lichaam stralen ongeveer 100.000 lichtimpulsen biofotonen per seconde uit. Deze fotonen zijn allemaal van verschillende frequenties. In de biofysica is dit al jaren bekend. De Russische natuurkundige Alexander Gurwitsj stelde dit al in 1933 vast en later hebben de Duitse fysici Popp en Mersmann dit op hun eigen wetenschappelijke wijze vastgesteld.Als een cel goed functioneert, dan straalt deze coherent, ofwel harmonisch licht uit.
creatieve therapie
Biofotonen-therapeut.
Wat is biofotonen therapie? Biofotonen zijn uiterst zwakke lichtstralingen van biologische aard. Alle levende organismen stralen biofotonen uit die niet met het blote oog kunnen worden gezien, maar wel kunnen worden waargenomen met speciale apparatuur. Deze lichtstraling is een indicatie van de toestand waarin het levende organisme zich bevindt.
goedkope lening op afbetaling
Biofotonentherapie Vereniging tegen de Kwakzalverij.
De Duitse natuurkundige Fritz-Albert Popp 1938 heeft de naam biofotonen gelanceerd. Hij borduurt voort op de idee├źn van Goerwitsj en denkt dat veel communicatie tussen levende cellen via biofotonen verloopt. De cardioloog Pim van Lommel, die bekendheid kreeg door zijn fantasie├źn over de bijna-dood-ervaring, gelooft zelfs dat de ziel met het lichaam communiceert door middel van biofotonen zie Van Lommels boek Eindeloos bewustzijn, pagina 267 e.v.
optimization
De biofotonen coherentie therapie Mens en Gezondheid: Diversen.
Hallo ik heb een vraag ik ben 68 jaar heb sinds 2 jaar last van rode vlekken rond mijn ogen het jeukt heel erg voelt schraal aan en schrijnt heb van de huisarts vette creme gehad cetomacrogol FNA heeft niets geholpen maar ik heb ook veel last van erg droge slijmvliezen en vooral met slikken heb ik wat aan biofotonen coherentie therapie.'
auto verkopen
Energie Therapie: FOTONEN THERAPIE.:
Waarom is deze therapie zo effectief? Hoe onvoorstelbaar het voor u misschien mag klinken, er bevindt zich licht in onze cellen! Wetenschappers hebben vastgesteld dat onze lichaamscellen licht bevatten en uitstralen o.a. Duitse biofysici onder leiding van professor F.A. Popp in 1975. Dit licht kreeg de naam biofotonen.
De kracht van Biofotonen.
De kracht van Biofotonen. Biofotonen gebaseerde therapie is verbazingwekkend krachtig en effectief mits deskundig uitgevoerd! Biofotonentherapie is een holistische natuurgeneeskundige behandelmethode, gestoeld op natuurkundige en biologische wetenschap. Het betreft geen symptoombestrijding, oorzaken worden gevonden en weggenomen of in staat gesteld weggenomen te worden.
Biolithe Biofotonen Coherentie Therapie Muntendam Behandelingen lichtimpulsen frequentie verstoord immuunsysteem.
Het menselijk lichaam is perfect, maar als het te zwaar belast wordt, verzwakt het en kan het immuunsysteem, zijn werk niet meer doen. De Biofotonen Coherentie Therapie zoekt de basis van de verstoringen en verhelpt ze, zodat het lichaam, de organen en het immuunsysteem hun werk weer kunnen doen.
ervaringen LichtLeven biofotonen therapie.
Hij is 4 keer bij Corine voor de biofotonen therapie geweest en zij heeft oa zijn vaccinaties ontstoord. Dean liet al na de tweede behandeling duidelijk meer openheid zien en zoekt sindsdien meer contact met leeftijdsgenootjes. Na de derde behandeling zagen wij een opvallende sprong in zijn ruimtelijk inzicht.
Biofotonen coherentie therapie Yolanda Potting door Oerkreet.
Zoeken op de website. Biofotonen coherentie therapie Ontspanning Energetische behandelingen Beweging. Biofotonen coherentie therapie. Wat is biofotonen coherentie therapie? Biofotonen coherentie therapie is er op gericht uw lichaam in balans te brengen en te zorgen dat uw immuunsysteem weer goed gaat functioneren.
Biofotonen en biontologie Stichting IOCOB.
Biofotonen: visie van Popp en IOCOB. Het lijkt erop dat biofotonen therapie vooralsnog niet zinvol is, omdat dat er geen coherente theorie achter staat. Het leentjebuur spelen bij het biofonen onderzoek is verdacht en IOCOB geeft deze therapie een rood stoplicht.

Contacteer ons