Resultaten voor cursus manuele therapie

cursus manuele therapie
Opleiding Manuele Therapie: MTSG IMFT.
Het onderscheid tussen een cursus articulaire technieken en de opleiding Manuele Therapie: segmentaal tot globaal. Manuele Therapie: Reeds bij de anamnese volgt men een logische redenering om een antwoord te krijgen op volgende vragen: heeft het probleem een biomechanische oorzaak, een neurofysiologische oorzaak of een mengeling van beide.,
Cursus
Cursus manipulaties The International Academy of Osteopathy IAO.
Houders van een medisch of paramedisch diploma artsen, kinesitherapeuten, fysiotherapeuten, manueel therapeuten, podologen. De cursus bestaat uit 7 modules die in één jaar gevolgd kunnen worden. In iedere module wordt een volledige lichaamsregio behandeld. Antwerpen BE Gent BE Zeist NL.
Cursus
Manuele therapie van de cervicale wervelzuil Philip Moulaert SmartEducation.
Deze cursus is zowel geschikt voor elke kinesitherapeut en/of manueel therapeut die op zoek is naar nieuwe kennis of uitbreiding van zijn bestaande kennis. Ook deelnemers met minder voorkennis in de manuele therapie zullen veel voldoening halen uit deze cursus en hun therapeutische competenties zien toenemen.
3 maanden
Cursussen manuele therapie Nexus Fysiotherapie.
De manuele therapie methode van Typaldos maakt gebruik van verschillende diepe intense manuele technieken, tractie, compressie en oppervlakkige fasciale technieken. De cursus, het FDM-concept en de technieken zijn een verrijking voor de fysiotherapeut die werkt met patiënten met langdurige musculoskeletale klachten.
http://www.verkeerservicezuidholland.nl/
Manuele Therapie Vakgroep Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie Universiteit Gent.
De opleiding is georganiseerd als een 1-jarige opleiding volgens 2 onderwijsvormen MTa en MTb, maar ook een modulair systeem is mogelijk. Leidt tot een universitair diploma in de Manuele Therapie dat in aanmerking komt voor de erkenning van de bijzondere beroepsbekwaamheid in de manuele therapie.
Cursus
Vlaamse Werkgroep Manuele Therapie v.z.w.
Vlaamse Werkgroep Manuele Therapie v.z.w. Het volledige cursusaanbod bestaat uit 6 modulen van 5 dagen gespreid over 2 jaar. Zo worden 2 blokken van 3 modulen gevormd: een HSA-blok hals-schouder-arm en een LBB-blok lenden-bekken-been. Je kan in het eerste jaar de drie HSA modulen volgen en in het volgende jaar de drie LBB modulen, en omgekeerd.
acupunctuur massage kinesitherapie kinesiologie kruiden sport relaxatie acupunctuur cursus opleiding orthomoleculair ICZO vzw.
Het onderscheid tussen een cursus articulaire technieken en de opleiding Manuele Therapie.: segmentaal tot globaal. Manuele Therapie: Reeds bij de anamnese volgt men een logische redenering om een antwoord te krijgen op volgende vragen: heeft het probleem een biomechanische oorzaak, een neurofysiologische oorzaak of een mengeling van beide.,
Manuele therapie van de lumbale wervelzuil Philip Moulaert SmartEducation.
Via onderzoek, klinische redenering en behandeling met nieuwe technieken worden de acute en chronische lumbale disfuncties van zowel neurogene, articulaire als myofasciale origine in een totaalpakket benaderd. Het hoofddoel van deze cursus is de integratie van diverse articulaire, myofasciale en neurogene concepten uit de manuele therapie met als doel uw aanpak van musculo-skeletale pijnklachten te optimaliseren.
Manuele Therapie Vrije Universiteit Brussel.
In de leerlijn Methodologie van de manuele therapie zijn modules van manuele therapie van de wervelkolom opgenomen, zowel in theorie als in de praktijk. Themas als functionele oefentherapie, wetenschappelijke evidentie, indicaties en contra-indicaties van manuele therapie komen aan bod. Je bouwt aan je competenties van manueel therapeut als behandelaar, zorgverstrekker, coach en adviseur.
IMFT Postgraduate opleidingen voor kinesitherapeuten.
Criteria voor soepelheid. Neuromeningeale keten: nieuwe cursus. Reunion Cycle 6: 2013-2014. Opleiding Manuele Therapie: MTSG. Wat is Manuele Therapie van Segmentaal tot Globaal? Een globale visie in de manuele therapie. 10 x 3 dagen 8 herhalingsdagen verspreid over 2 jaar.

Contacteer ons