Resultaten voor manuele therapie veldhoven

manuele therapie veldhoven
Manuele Therapie Fysiotherapie Heikant.
Dommelshei 19, 5508 VE Veldhoven. Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Onze manuele therapeuten. Charlotte van Wuijtswinkel. Monique de Koning. Wat is Manuele therapie? Manuele therapie is een onderzoek en behandelmethode van de gewrichten van de wervelkolom, kaak, armen en benen.
lening
Artrose.
Split Airco
Fysiotherapie Veldhoven Claessens van de Rijt Fysiotherapie Claessens Van de Rijt.
Doordat wij al jaren mensen met sportblessures in onze praktijk krijgen, is sportfysiotherapie binnen onze fysiopraktijk inmiddels uitgegroeid tot een specialiteit. Dat betekent overigens niet dat Claessens van de Rijt, Fysiotherapie Veldhoven zich in de praktijk aan de Sterrenlaan 2 alleen maar richt op sportfysiotherapie.
SEO optimalisatie
Welkom Welkom bij fysiotherapie De Ligt Fysiotherapie De Ligt.
Het accent van de training tijdens de therapie, of tijdens de revalidatie periode komt te liggen op kracht, conditie en stabiliteitsverbetering. In opvolging van de behandelperiode bieden we in groepjes fysiofitness aan in de vorm van onderhouds therapie. Fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Orthopedische geneeskunde Driedimensionale arthro-kinematische mobilisatie DAM Claudicatio Intermittens etalage-benen FysioFitness.
Home.
Wij, Monique de Koning en Charlotte Wuijtswinkel, zijn de drijvende krachten achter praktijk integrale manuele therapie. Met onze achtergrond als fysiotherapeut, manueel therapeut, craniosacraal therapeut en visceraal therapeut, hebben wij per 1 november 2008 onze eigen praktijk neergezet in Veldhoven.
9 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Veldhoven.
B-Fysic De Bolzen, Veldhoven. Fysiotherapie Veldhoven Zuid, Veldhoven. Fysiotherapie Mierlo, Mierlo. B-Fysic De Bolzen, Veldhoven. B-Fysic Kastelenplein, Eindhoven. Fysiotherapie Veldhoven Zuid, Veldhoven. Ooijen-de Koning, M. Maatschap Fysiotherapie Heikant, Veldhoven. Praktijk Integrale Manuele Therapie, Veldhoven. Andromeda Gezondheidscentrum, Veldhoven. Specialisme: Manueel therapeut.
Independer.
Praktijk Manuele Geneeskunde Het Meck.
Ook kan men zich voor behandeling richten tot de heer Koos Verwer, fysio en manueel therapeut, met wie dr. Weterings ruim 30 jaar met genoegen heeft samengewerkt, bekend is met zijn gedachtegoed en de manuele therapie met dezelfde handgrepen uitoefent.

Contacteer ons