Zoeken naar manuele therapie veldhoven

manuele therapie veldhoven
Manuele therapie.
Mocht onverhoopt blijken dat manuele therapie voor uw specifieke klacht niet zinvol is, kan de manueel therapeut u adviseren wie of wat u eventueel als volgende stap zou kunnen overwegen. Dat kan dan bijvoorbeeld een aanvraag voor röntgenfotos of onderzoek door een specialist in het ziekenhuis zijn. Hiervoor kan de manueel therapeut dan contact opnemen met uw arts om de onderzoeksgegevens te bespreken en uw arts een vervolgbeleid voor te stellen. 2017 Fysiotherapie Veldhoven Zuid.
http://www.carcenterutrecht.nl/
Manuele Therapie Fysiotherapie Heikant.
Dommelshei 19, 5508 VE Veldhoven. Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Onze manuele therapeuten. Charlotte van Wuijtswinkel. Monique de Koning. Wat is Manuele therapie? Manuele therapie is een onderzoek en behandelmethode van de gewrichten van de wervelkolom, kaak, armen en benen.
SEO Page Optimizer Nederland
Fysiotherapie Veldhoven Claessens van de Rijt Fysiotherapie Claessens Van de Rijt.
Doordat wij al jaren mensen met sportblessures in onze praktijk krijgen, is sportfysiotherapie binnen onze fysiopraktijk inmiddels uitgegroeid tot een specialiteit. Dat betekent overigens niet dat Claessens van de Rijt, Fysiotherapie Veldhoven zich in de praktijk aan de Sterrenlaan 2 alleen maar richt op sportfysiotherapie.
elektrischefiets
Welkom in het Andromeda Gezondheidscentrum Andromeda Gezondheidscentrum.
Voor wat betreft fysiotherapie zijn er naast algemene fysiotherapie ook verbijzonderingen manuele therapie en bekken fysiotherapie aanwezig. Alle fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie en zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF. De osteopaten van het Andromeda Gezondheidscentrum zijn ingeschreven in het Nederlands Register voor Osteopathie NRO en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie NVO en hebben de titel D.O.-MRO. van Delft-de Moor. van der Heiden-Vrijhoeven. van Delft-de Moor. van der Heiden D.O.-MRO. Correth Kokken-van Hooff. Marijke van der Kall-Stienen. Uw vraag of opmerking.: 5505 RM Veldhoven.
https://www.sleepworld.be/nl/kussens.html
Fysiotherapie Veldhoven Zuid.
Fysiotherapie Veldhoven Zuid werkt samen met diverse instanties. Fysiotherapie Veldhoven Zuid. Frans Bekersstraat 1. 5504 JA, Veldhoven. 040 25 492 30. ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF. KOM ALLES TE WETEN OVER BEWEGING EN GEZONDHEID. 2017 Fysiotherapie Veldhoven Zuid. Frans Bekersstraat 1.
Home.
Wij, Monique de Koning en Charlotte Wuijtswinkel, zijn de drijvende krachten achter praktijk integrale manuele therapie. Met onze achtergrond als fysiotherapeut, manueel therapeut, craniosacraal therapeut en visceraal therapeut, hebben wij per 1 november 2008 onze eigen praktijk neergezet in Veldhoven.
9 fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in Veldhoven.
Fysiotherapiepraktijk der Kinderen, Veldhoven. B-Fysic Frank Beelen De Bolzen, Veldhoven. B-Fysic Frank Beelen De Bolzen, Veldhoven. B-Fysic Frank Beelen Kastelenplein, Eindhoven. Fysiotherapie Veldhoven Zuid, Veldhoven. Ooijen-de Koning, M. Maatschap Fysiotherapie Heikant, Veldhoven. Praktijk Integrale Manuele Therapie, Veldhoven. Fysiotherapie Veldhoven Zuid, Veldhoven.
Manueel therapie Fysiotherapie Claessens Van de Rijt.
Bij manuele therapie worden specifieke technieken gebruikt om de gewrichten beter te laten functioneren en bewegingen te verbeteren. Deze mobilisaties in combinatie met gedoseerde impulstechnieken manipulaties herstellen of verminderen functiestoornissen. In onze praktijk geloven wij in een hands-on" behandeltechniek waarbij meer beweging gecreëerd wordt, voor dat losse gevoel. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat manueel therapie een positief effect heeft op uw herstel. Binnen onze praktijk is Martijn van de Rijt gecertificeerd en geregistreerd Master Manueel Therapeut. Zeer deskundige hulp! Mijn doel, weer onder de lat staan, is bereikt! Bedankt voor alle hulp en betrokkenheid! Rick van den Oever. Op naar de halve marathon dankzij jullie! Zeer goede fysiotherapeuten! Zonder shin splints naar de halve marathon in Eindhoven! Anke van Diessen. Hele goede en tegelijkertijd ook hele gezellige fysiotherapeuten! Sophie van de Vorst. Heeft u een afspraak? Vul het screeningsformulier in. Maandag 07.30 uur 21.30 uur. Dinsdag 07.30 uur 21.30 uur. Woensdag 07.30 uur 21.30 uur. Donderdag 07.30 uur 18.00 uur. Vrijdag 07.30 uur 18.00 uur. Zaterdag 07.30 uur 17.00 uur. Fysiotherapiepraktijk Claessens van de Rijt B.V. 5505 AJ Veldhoven.
Manuele therapie Andromeda Gezondheidscentrum.
De manueeltherapeuten van het Andromeda Gezondheidscentrum zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister voor Manuele Therapie en lid van de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie NVMT. van Delft-de Moor. van der Heiden-Vrijhoeven. van Delft-de Moor. van der Heiden D.O.-MRO. Correth Kokken-van Hooff. Marijke van der Kall-Stienen. Uw vraag of opmerking.: 5505 RM Veldhoven.

Contacteer ons