Op zoek naar energetische praktijk?

energetische praktijk
Energetisch therapeut Liesbeth Delmarcel Praktijk voor energetische therapie.
Praktijk voor energetische therapie en coaching. Mijn naam is Liesbeth Delmarcel 1975 en sinds 1996 heb ik me verdiept in verschillende therapievormen. Je kan bij mij terecht voor ondermeer.: relatieproblemen met partner, kinderen, ouders, vrienden. emotionele problemen: angsten, onzekerheden, stressdepressiviteittobben.
huisnummer
Over Karin Arents Holistisch energetische praktijk Halfweg.
Karin Arents is gediplomeerd voor diverse behandelmethodes op het gebied van coaching en natuurlijke geneeswijzen, waaronder trauma behandeling EMDR en Holistische Hypnose. Voor meer informatie zie behandelingen. Heb je een specifieke vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op. Holistisch Energetische Praktijk Halfweg.
mediums
quint-holopathie.be.
Holopathie energetische praktijk. Gespecialiseerd in het uitzoeken/analyseren van voedselintoleranties! Quintsysteme holopathie is een in Oostenrijk ontwikkeld systeem voor holistische behandeling van acute en chronische gezondheids en pijnklachten. De holopathie wordt sinds 1994 in artspraktijken toegepast in Oostenrijk, Duitsland en Nederland.
bingosreno.be
PRAKTIJK VOOR ENERGETISCHE THERAPIE EN COACHING praktijk voor energetische therapie, Reiki cursus.
7 oktober 2017. Nieuwe data familieopstellingen.: 11 november 2017. Reiki I cursus.: 24, 25 en 26 november 2017. Reiki II cursus.: 30 november en 2 december 2017. 9 december 2017. Energetisch therapeut en coach. Maak een gratis website. Jaaropleiding energetische en bewustzijnsontwikkeling.
Rentevoet hypothecaire lening
Energetische Praktijk.
Om de weg terug te vinden naar gezondheid dienen we ons lichaam te begrijpen, contact te hebben met de essentie van wie we zijn en wat ons zo uniek maakt om een leven te leiden dat vreugde en vertrouwen schept. In de praktijk kunt U kiezen voor een energetische gezondheidsanalyse om vast te stellen wat de oorzaak is van een klacht of een belemmerende situatie.
www.madetic.com
Praktijk voor Energetische Therapie welkom.
therapie en coaching. Jaaropleiding: De weg van de Ziel. Reiki I, II en III. Interactieve lezing: hoogsensitieve personen en kinderen. Welkom bij Praktijk voor Energetische Therapie en Coaching. Annick Van Dijck. Energetisch therapeut/coach en Reiki Master. aura en chakrabehandeling. begeleiding hoogsensitieve personen.
bol.com Handboek voor de energetische praktijk, Rob van Thoor 9789491591037 Boeken.
Deze methoden en technieken geven de werkende in de energetische praktijk de gelegenheid om gedegen kennis te nemen van de paranormale, kosmische, bovennatuurlijke, energetische, buitenzintuiglijke of Numineuze krachten. De belangrijkste basistechnieken en methoden worden behandeld. Daarnaast geeft de auteur veel zinville instructies om extra zintuigen te ontwikkelen.
Hanneke Beljaars Energetische-praktijk.
En nu heb ik mijn eigen praktijk waarbij ik de kennis en ervaringen opgedaan in het onderwijs, combineer met mijn opleidingen en eigen gave. Zodat ik volwassenen en kinderen kan helpen om weer in hun eigen kracht te gaan staan en zo laat ervaren zelf je geluk te maken.

Contacteer ons