Resultaten voor energetische praktijk

energetische praktijk
Energetisch therapeut Liesbeth Delmarcel Praktijk voor energetische therapie.
Maak een afspraak / info Een andere therapeut. Workshops, cursussen en trainingen, georganiseerd door Liesbeth Delmarcel Praktijk voor energetische therapie. Type Naam Start datum. Reiki II cursus. 17 mei 2018. 1 juni 2018. De weg van de ziel, opleiding energetische en bewustzijnsontwikkeling.
wheelz4kids.com
Praktijk voor Therapie en Coaching Gerard ten Haaf.
Uitwerking van een energetische behandeling. Dorn Zuigelingen en peuters. Behandeling / Zelfhulp. Verzoek tot behandeling met universele Energie. Laat je klachten gemakkelijk los met TAT. Praktijk voor Therapie en Coaching Ondersteund door WordPress. Ik ontvang graag gratis informatie met belangrijke tips over mijn gezondheid.
loopbaancoach
Energetische praktijk Halfweg Holistisch energetische praktijk Halfweg.
Karin is gediplomeerd Holistisch Gezondheids-therapeut, Energetisch coach, Healing Arts therapeut en Bachbloesemtherapeut. Daarnaast gecertificeerd voor diverse behandelmethodes waaronder Holistische Hypnose en EMDR voor traumaverwerking, Healing Touch level I en II en Master Teacher in Magnified Healing. De afgelopen jaren heeft ze zich ontwikkeld tot een veelzijdig therapeut.
2dehands auto
Praktijk De Ruimte Intuïtief-Energetische Massage.
Ik werk niet volgens een vast schema. Mijn intuïtief-energetische massage is authentiek en een combinatie van verschillende technieken waaronder de intuïtieve, de energetische, de Re-Awakening-Healing, cranio sacraal, fibromyssage, Tantrische strijkingen. Mijn massages worden gegeven vanuit het hart. Ik stem mij af op wat jij nodig hebt en zoek het ritme en de aanrakingen die bij jou passen.
Praktijk voor Energetische Therapie welkom.
therapie en coaching. Opleiding: De weg van de Ziel. Reiki I, II en III. Interactieve lezing: hoogsensitieve personen en kinderen. Welkom bij Praktijk voor Energetische Therapie en Coaching. Annick Van Dijck. Energetisch therapeut/coach en Reiki Master. aura en chakrabehandeling. begeleiding hoogsensitieve personen.
PRAKTIJK VOOR ENERGETISCHE THERAPIE EN COACHING praktijk voor energetische therapie, Reiki cursus.
Reiki I cursus: 1, 2 en 3 juni 2018. Reiki II cursus.: 17 en 19 mei 2018. zondag 25 februari 2018. Energetisch therapeut en coach. Maak een gratis website. Tarieven en afspraken. De weg van de Ziel: opleiding energetische en bewustzijnsontwikkeling.
Energetische Praktijk Sawadi in Kruibeke met openingsuren Massage.
Energetische Praktijk Sawadi werkt met 3 verschillende massages: de energetische massagealleen dames, de intuïtieve massagealleen dames en holistic pulsing. Al deze massages hebben een andere werking en andere methode. Anne Elisabeth staat je graag bij in de keuze van welke massage het meest geschikt is voor jou.
HOME Natuurgeneeskundige Energetische Praktijk.
Bij de trainingen wordt zowel van cognitieve als NLP technieken gebruik gemaakt en van de creatiespiraal volgens Marinus Knoope. Praktijk Energetische Therapie. Als u vast loopt in uw leven en werk help ik u om weer contact te maken met uw zelf, en verbinding te leggen met uw omgeving.

Contacteer ons