Zoeken naar 4xt methode

4xt methode
4xT Methode / Tapen 3landen Sport Fysio.
4xT Methode / Tapen. De basis van het 4xT methode werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. Hier werden destijds tapemethodes ontwikkeld vanuit de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel is om gezondheid te behouden of te herstellen.
Inktpatroon
Orthopedische revalidatie volgens de 4xT methode.
U bevindt zich hier: home. Sinds 1 jaar passen een aantal fysiotherapeuten binnen fysiotherapie Daelenbroeck de Orthopedische revalidatie volgens de 4xT methode toe. Deze methode gaat uit van bindweefseltechnieken en draait om snelle resultaten. 4xT staat voor Testen, Triggeren, Tapen en Trainen.
seo optimaliseren
Orthopedische Revalidatie 4xT Methode Fysiotherapie VLAMBLOEM Rotterdam Ommoord Capelle aan den IJssel Prins Alexander.
Fysiotherapie volgens 4xT methode. De 4xT Methode plaatst fysiotherapie en manuele therapie in een nieuwe dimensie. De methode kan gebruikt worden bij zowel acute als chronische klachten. Het resultaat van deze methode is dat 80% van de patiënten met acute en chronische klachten langer dan 3 maanden aanwezig klachten, klachtenvrij zijn na 1-3 behandelingen!
cinema vendome
Easy tape en 4xT methode.
Easy Tape en 4xT methode. Easy Tape en 4xT methode. Maakt jouw afspraak voor Easy Tape. Bij Fysiotherapie4all kunt u terecht voor behandelingen met Easy Tape en de 4xT methode. De meeste patiënten ervaren al bij de eerste behandeling direct pijnafname.
Fysiotherapie Fysio Physics.
Dat betekent voor u niet alleen dat u sneller van de pijn af bent, maar ook minder behandelingen en geen onnodige kosten! Wat is de 4XT methode? 4XT staat voor testen, triggeren, tapen en trainen. Wij boeken vaak effect waar andere therapieën en medische behandelingen niet verder komen.
4xT-methode www.amstellandfysiotherapie.nl.
Triggeren: met fysiotherapeutische mobilisatietechnieken en manuele therapie wordt de beweging het gewricht ingestuurd en vrijgezet. Trainen: specifieke en doelgerichte medische fitnesstraining om de resultaten te behouden. Bekijk voor meer informatie het videofragment" Fysiophysics opleiding Orthopedische Revalidatie volgens de 4xT methode."
De 4XT methode Jordens Fysio Medisch Centrum.
Laat u nu behandelen volgens de 4XT methode! De 4XT methode die bestaat uit: Testen, TapenTriggeren, en Trainen. Het is gebaseerd op vernieuwde anatomische inzichten wat heeft geleid tot een nieuw behandelmodel. De 4XT methode plaatst massage technieken, Easy Taping en fysiotherapeutische technieken in een eenvoudig volgorde met als doel klachtenvrij.
Wat is 4xT Methode? Fysic Fysiotherapie Training.
Wat is 4xT Methode. 4xT is een behandelmethode, die bestaat uit testen, tapen, triggeren en trainen. Bij welke klachten helpt de 4xT-methode? De 4xT-methode helpt bij vrijwel alle orthopedische gewrichtsklachten aan de rug, nek, elleboog, schouder, knie en enkel. Het resultaat is dat vele patiënten met orthopedische klachten na een aantal behandelingen pijnvermindering ervaren, helemaal klachtenvrij zijn vele patiënten na een aansluitende trainingsperiode.

Contacteer ons