Op zoek naar fysiovergoeding?

fysiovergoeding
Fysiovergoeding: hoeveel vergoeding krijg ik voor psychosomatische fysiotherapie? National Academic.
Fysiovergoeding: hoeveel vergoeding krijg ik voor psychosomatische fysiotherapie? Vanuit de basisverzekering krijgt u fysiotherapie nauwelijks vergoed. Als u gebruik wilt maken van psychosomatische fysiotherapie, is het verstandig om een aanvullende verzekering te nemen. National Academic biedt diverse aanvullende zorgverzekeringen met een dekking voor fysiotherapie.
SEO Page Optimizer Nederland
Chronische lijst fysiotherapie 2017 en 2018.
Veel mensen met een chronische ziekte hebben zon aanvullende polis, en zijn daar ook behoorlijk van afhankelijk. Bijvoorbeeld bij diabetes fysiotherapie, reuma fysiotherapie, acupunctuur en chronische pijn extra vergoeding voor eigen bijdragen bij sommige medicijnen. Maar bij overstappen naar een andere verzekeraar kunt u dan in de problemen komen.
chiller
Fysiovergoeding.nl.
Komt u daar niet goed uit dan kan uw fysio of oefentherapeut u daarmee helpen. Het is goed vooraf te weten voor welke vergoeding u in aanmerking komt en fysio of oefentherapeuten, die lid zijn van Fysiovergoeding kunnen u daar prima bij helpen.
leningen
Fysiotherapie vergoeding bijgewerkt: april 2018 Zorgwijzer.
Het doel van de behandeling kan bijvoorbeeld zijn om de pijn van de patiënt te verlichten of weg te nemen, het functioneren van de patiënt te optimaliseren, helpen bij het herstel van blessures, of het verbeteren van de functie van gebieden in het lichaam. Fysiotherapeuten kunnen zich specialiseren in verschillende vakgebieden, zoals manuele fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie of psychosomatische fysiotherapie.
Vergoeding.
Voor iedereen van 18 jaar en ouder geldt dat alleen behandelingen fysiotherapie die staan op de chronische lijst, vanaf de tiende en volgende behandeling, binnen het basispakket vallen. U kunt bij uw fysiotherapeut navragen of uw behandeling op de chronische lijst staat.

Contacteer ons